referenties.

enthousiast, Resultaatgericht, samenwerken

    Ingeborg Leene

Manager Facility Management | Nutreco 

"Esther heeft voor TenneT, afdeling Facility Management de implementatie van het contract met Arrange (regiepartner) begeleid. Ik heb hierin heel prettig met haar samengewerkt. Esther is resultaatgericht, werkt planmatig en houdt overzicht en ze is van nature nieuwsgierig. Ze heeft zich heel snel ingewerkt in onze organisatie en onze afdeling, waarbij de verhuizing naar de nieuwbouw en de volgende stap in de ontwikkeling naar een regieorganisatie mijlpalen waren. Ze is, ook als de druk hoog wordt, prettig in de omgang, ze is direct maar wel met gevoel voor haar omgeving. Ze heeft passie voor haar werk, zet zaken in beweging en neemt haar verantwoordelijkheid. Bedankt Esther, voor je inzet!"

    Marco Jurgen

Accountmanager | Strukton Worksphere

"Als Senior Facility Manager bij AAFM voor de opdrachtgever NS met Esther samengewerkt op Utrecht Centraal. Ik heb Esther leren kennen als een spontane professional die het belang van de organisatie vooropstelt en echt het verschil maakt door haar intrinsieke motivatie tot samenwerking. Haar enthouasiame en oprechte interesse vormen de basis om met name in verander- en verbetertrajecten grote stappen te maken."

    Arjan Elst

Owner | Arrangegroup

"Vanuit haar authentieke stijl bereikt Esther met team's en stakeholder's mooie resultaten. Humor, resultaat en een gestructureerde aanpak gaan hand in hand. Esther scoort op het gebied van Facility Management, huisvesting, veranderen, implementeren en projectmatig werken. Haar resultaatgerichte, proces- en projectmatige aanpak waar ook ruimte was voor enthousiasme en relatie waren typerend voor haar succes."